airline manager

independence
eger kimi salakliklarla parayi har vurup harman savuracak olursaniz daha akli ba$inda bir yonetim icin accountunuzu resetletebiliyorsunuz ki bu super bir $ey. "tamam abi akillandim ben, bundan sonrasina daha dikkatli olacam" tadinda yeniden ba$layabilirsiniz oyuna.

dikkat etmeniz gereken ozelliklerin ba$inda ucagin yolcu kapasitesi ve yaktigi yakit miktari geliyor. bir de rotanin talep orani yani "demand" bolumu. mumkunse %99 luk bir rota bulun. reklama onem verin zira reklama ayirdiginiz butce ucaginizin yolcu kapasitesini buyuk oranda dolduruyor. kucuk ucaklardan kazanc elde edebilirsiniz evet ama kucuk ucaklara ayiracaginiz parayi biriktirip buyuk bir ucak alabilirseniz o zaman super para kazanirsiniz.

ayarlayacaginiz rotanin demand bolumu kadar uzunlugu da onemlidir. ucaginizin menziline yakin bir rota ayarlamak cok mantikli olacaktir. bir de bilet fiyatlarina dikkat ettiniz mi tamamsiniz demektir.

son olarak yakit fiyatlarini mutemadiyen kontrol edin, cok ini$li ciki$li rakamlar oluyor. 500$ dan yakit alabileceginiz gibi gunun kimi zamanlarinda 3000$ dan da yakit alabilirsiniz.

$imdilik ipuclarimiz bu kadar. bilgi airlines iyi yolculuklar diler.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol