adalet ve kalkınma partisi

benduruyorumsebagitti
pek yakında, yerini küresel sisteme çok daha uyumlu bir partiye ve kadrolara bırakacaktır. geçiş döneminde unutulmaz destekleri oldu. köstekleri de unutulmadı ha. zaten o yüzden yeni arayışlara girildi ya.

düşmanları sevinebilir, dostları isterse üzülsünler. yerine gelecek olan(lar), her iki kesime de mumla aratacak ak parti’yi ama mum bile bulamayacaklar.

hala bir umut yok mu?
var.
rusya uyandı. gürcistan’ı çekip aldı nato/ab/abd’nin elinden. sonuçları düşünülünce bu da planlı bir hareket gibi. rusya da "oley bozdum oyununuzu" diye seviniyor ya neyse...

ermenistan’la niye dost olduk birdenbire? futbol maçı mı? sözde soykırım anıtının ışıkları bile kapatıldı gül oradayken, soykırım kelimesi ağza dahi alınmadı. ermenistan futbol federasyonu’nun amblemindeki ağrı (ararat) dağı da bir anda uçtu.

yeni rota ermenistan. öncekiler neyse de yeni enerji hatları oradan geçecek, sınırlar açılacak, diplomatik ilişki başlayacak.
karabağ’dan çekileceklerine dair sinyaller de geldi. aslında karabağ ermenilere bırakılacak bence. karşılığında da nahçıvan azerbaycan arasındaki topraklar azerbaycan’a bırakılacak. enerji, ticaret, savunma alanlarında rusya güneyden kıstırılacak.

he he türk dünyası birleşecek vs birilerine de o hikaye anlatılacak. ama potansiyel olarak öyle tabii. ileride ne olacağı belli olmaz.

evet ne diyorduk, bye bye ak parti.

edit: hafızamızda yer etmiş ama yazarken akla gelmemiş nedense. aynı konuya ibrahim karagül de değinmişti.

http://yenisafak.com.tr/yazarlar/?i=11455&y=ibrahimkaragul

ben o raporun güncelleştirildiğine, aslında artık malumun ilamına az kaldığına inanıyorum. işaret fişekleri atıldı.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol