9 temmuz 2008 amerikan konsolosluğu na saldırı

fergadan
gerçekten şu son günlerdeki gündem yoğunluğunu türkiye kaldıramıyor. insanlar neye şaşıracağını neye kızacağını neye yorum yapacağını bilemez durumda adeta.
şu gündeme bakar mınız?

kapatma davası:beğeniriz veya beğenmeyiz ama akp’ye kapatma davası açılmış. belki en fazla 1 ay içerisinde sonuçlanacak. ve ülke başbakansız, hükümetsiz, temsil çoğunluğu elinden alınmış bir şekilde kalacak. sonu ne olacak? allah korusun büyük ihtimalle kriz.

ergenekon operasyonu: paşalar ve gazetecilerin durumu, gerçekten bir/birçok darbe planladılar mı, kriz senaryoları ve entrika düşünceleri var mıydı?


9 temmuz 2008 amerikan konsoloslugu na saldiri:kimin yaptığı resmi ağızlardan açıklanmayan kanlı saldırı türkiye yi yine birkaç yıl geriye mi götürecek yoksa dünya kamuoyu türk polislerin kahramanlıklarını daha çok mu ele alacak? bunun bize (ekonomimize) ne gibi etkileri olacak?

petrol fiyatları, son yapılan elektrik zamları, işsizlik, orman yangınları, kene faciaları, tff başkanlık seçimleri vs. vs. türkiye belki de hiç bu kadar -malaesef kötü- yoğun gündemi üst üste yaşamamıştı, inşallah da yaşamaz.

bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol