29 mart 2009 yerel seçimleri

independence
sozde yerel secimler, ama bildigin genel secim havasinda devam ediyor. secmen oyunu $ahisa degil partiye atacak, cunku adam adayi tanimiyor. erdogan il il geziyor baykal’a veryansin ediyor, akp’nin iktidari suresince ne cici $eyler yaptigini anlatiyor, ancak ortada ne aday var ne de gidilen ilde o adayin yapacaklari ile alakali bir konu$ma var. ayni $ey bahceli icin de gecerli baykal icin de gecerli. cikiyorlar kursuye, aliyorlar ellerine mikrofonu mitinglerde, erdogan’a veryansin ediyorlar. ama ortada ne o ilin adayi var, ne de o adayin o il icin yapmayi du$undukleri, varsa yoksa bahceli baykal ve erdogan arasindaki mahalle kavgasi $eklinde sure gelen laf salatalari.

beyler, yerel secimler bunlar. secmen adayini tanimak ister, secmen adayinin o il icin neler yapacagini duymak ogrenmek ister. secmen oyunu sana ya da partine degil, adaya atacak alo? istanbul ve ankara buyuk$ehir belediye ba$kan adaylarinin kimler oldugunu bilen var mi allaha$kiniza? ya ben istanbul da ya$iyorum, konya buyuk$ehir belediye ba$kan adayini bilmemem cok dogal, zira benim meselem istanbul, konya degil.

e peki konyalinin haberi var mi kendi iline belediye ba$kan adayi olan ki$iden? erdogan gidiyor, bidi bidi saatlerce konu$uyoor, miting bitiminde de beraber yuruduk biz bu yollarda sozleri e$liginde adaylarin her birini el ele tutu$turup ellerini havaya kaldirttiriyor. aha ya$asin benim adayim en yukari kaldirdi elini, oyum ona!

olmaz boyle agalar hey. koltuktan inmiyorsunuz, yuzyillardi kaplami$ oldugunuz genel ba$kanlik makamindan inmiyorsunuz, bari mitinglerde kursuyu adaylara birakin be, bu kadar kendini begenmi$lik olmaz ki.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol