2006 yılının en beğenilen entryleri

376
zerre kadar gözümde değeri olmayan bir oluşumdur. son bir kaç olay ve listedeki sırayı görünce bu tam olarak tescillenmiş oldu.. kimse kusura bakmasın ama şahıslara atılan boklar, eleştriler, övgüler yüzünden alınan(benim aldıklarım da dahil) oylar, kimseyi iyi ya da kötü yazar yapmaz. sadece sözlükte kaç tane arkadaşınız olduğunu ve oylama sistemindeki kankalık faktörünü aleni olarak ortaya serer. yazık hem de çok yazık.


#243605 the lord of the vajinalar 72

ikinci en çok alan entrydir kendileri.. peki yazdığı ne ? müqüe adlı yazara yaptığı eleştiri aslında bok atma. bok kadar değeri yoktur bu entrynin gözümde. utanarak söylüyorum ki bu entrye ben de oy vermiştim fakat kasıtlı olarak değil istem dışı bir oydu.geri alma şansı olsa hemen alırım oyumu berbat ya da muhteşem farketmez.


günün en beğenilen entrylerine bakalım hemen

2.#436741(lion) 11 puan (my son is father için yapılan eleştiri)

3.#436757(goetica) 8 puan (kendine yapılan eleştiriye verilen tepki ki o da eleştiri yoluyla)

4.#436728(lion) 8 puan (schenardi için yapılan eleştiri)


günün en beğenilmeyenlerine bakalım hemen

2.#436752(my son is father) -4 puan (goetica için yapılan eleştiri)

3./#436734(my son is father) -4 puan (schenardi için yapılan eleştiriye verilen tepki yine eleştiri yoluyla)


şimdi en beğenilen ve beğenilmeyenlere baktık.. ne gördük ? kankası bol olan taraf en beğenilen az olan ise en iğrenilen tarafta. peki ya düşünce fikir ya da entry kalitesi ? kesinlikle gözardı edilmiş belki de okunmadan verilmiş puanlar. o entryler arasında sadece bir tanesini oyladım o da şahsi bir kalite testi sonrasında çıkan oylamaydı.peki ya diğer oylayanlar ? onlar da benim gibi kalite testi yapmış olamaz mı ? keşke öyle olsaydı da ben bu yazıyı yazmasaydım. ama kastı olduğu aşikar ortada.

(bkz: kasitli olarak berbat oyu vermek)
(bkz: kasitli olarak muhtesem oyu vermek)

son olarak benim bu yazdığım entrynin akıbeti ne olacak acaba, onu merak etmekteyim. gece 12 den sonra göreceğiz. ne kadar kankam var ne kadar düşmanım var. (bkz: nokta)
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol