2 şubat 2011 bilgi sözlük atacamadesert buluşması

atacamadesert
#986398

bilgi sözlük ün dini bir siteye dönüştürülmesi olayı yüzünden arh negatif arkadaşımıza alkol katkısız içeceklerle mümkünse dualar ve zikirler eşliğinde sertifikasını vereceğimiz gecedir.

gelenlerin mekana ayakkabılarını çıkarıp girmeleri gerekeceğinden mümkünse sabah yeni giyilmiş çoraplarla gelinmesi misafirlerimizden minnacık bir ricamızdır.

şeriata göre kadınların başlarının erkeklerin ise belden aşağılarının örtük olması gerektiğinden dolayı, üçgen vücutlu bilgiçlerimizi de aramızda görmekten sevinç duyacağız.

alkolü_ pardon şerbeti fazla kaçıran bünyeler için sipsi ilkyardım ekibi dahilinde, kusması ve bulantısı durdurulamayan arkadaşlar içinse mahalle imamı son yardım için hazır bulunacaklar.

açılış hutbesini sayın jedi den kısaca aldıktan sonra sözlükten risaleler okunacak ve bilgiçler mümkünse abdestlerini bozmadan sessizce evlerine dağılacaklardır.

korkum odur ki independence ben mini etekle geleceğim diye tutturmakta idi. gelen misafirlerin göz zevkini bozmamak için kendisine buluşmadan önce veet ağda bandı yollayacağım.

(bkz: adabıyla mini etek giyme kuralları)
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol