0538 439 27 69

independence
ezel’in telefon numarasi;

http://img14.imageshack.us/img14/6967/ezel.png

aradim "tevfik’e arkani donme, tekin cocuk degil o!" dedim, $iir okumaya ba$ladi bana. "lan gonlun yok nasil olsa, bahar’in telefonunu ver bari?" dedim $iirini yarida bolup, "ramiz dayi sen misin?" dedi. ali$kanlik olsa gerek, bahar’in telefonunu isterken "yegen" demi$im kendisine.
spongebob
aradım dedim ben dayın.. oo dayı neredesin, ne oldu gene dedi intikam saati mi geldi.. ulan dedim ben öz be öz dayınım dedim. bizi bir kere arayıp sormadın elin adamına dayı deyip duruyorsun dedim. dayıcım dedi çok haklısın dedi.. geçen halam aradı ona da dayı dedim vallahi ben de karıştırdım artık kim kimdi diye dedi. içlendim çocuğa, üzüldüm.
with all my love
keske kampuscellli olup olmadigi bilgisine de ulasabilseymisim, ona gore konusacaktim. ha ne konusacagimi bilmiyorum ama, diziyi de izledigim yok zaten. bu durumda, sadece kampus’lu olup olmadigini ogrenmem kafi gelecek sanirim.
independence
bugun aradi alo dedi, "yegeen" dedim, "ramiz dayi?" dedi, "kim oldugum degil onemli olan yegen, onemli olan bundan sonra kim olacagimdir." dedim, "aminakoyum senin ramiz dayi kere, hayatimi bukalemunun sirtindaki renklere dondurdun lan, nereye adim atsam hayatim degi$iyor!" dedi kapatti. konu$mamiz bundan ibaretti kisaydi ama cok yazmi$ olmasini umuyorum.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol