0537 409 10 76

independence
pek sevdigim kisilerin numarasi. bugun saat 12:53 te aramizda gecem diyalog su sekilde;

dolandirici(bundan sınra d. olarak adlandirilacak) alo iyi gunler. kiminle gorusuyorum?

ben(bundan sonra b. olarak adlandirilacak)(henuz uyanip uyanmamak arasinda kalan ben goz kapaklarimi acmanin zorlugunu yasarken) beni siz aradiginiza gore kimi aradiginizi biliyor olmalisiniz. ben kiminle gorusuyorum?

d.= cekmekoy emniyet amirliginden baskomser bilmemkim. kiminle gorusuyorum?

b.= beni siz aradiniz memur bey, aradiginiz kisinin kim oldugunu mu bilmiyorsunuz? polis icin bu numaranin kime ait oldugunu bilmeniz cok basit aslinda.

d.=(daha fazla kim oldugumu uzatmadan) bu telefon kimin adina kayitli?

b.=(ben coktan uyanmistim tabi olaya) benim adima kayitli. hayirdir bir teror orgutune bu telefon uzerinden para falan mi yollanmis, cinayet yerinde telefon numaram mi bulunmus? dosyanin kapanmasi icin altin mi yollayayim dolar mi? dolara pek guvenmeyin derim ama ben, malum vize sorunu var her an tepetaklak olabilir. ben yine altin gondereyim size, adresi alabilir miyim lutfen?

elbette telefon yuzume kapandi.

cekmekoy ilce emniyet mudurlugunu aradim ihbarda bulunmak icin, bugun 7 ayri kisi ayni numara ile alakali ihbarda bulunmus. aranip ihbarda bulunmayanlarin sayisi allahbilir kac. ancak diger bir konu polis bunlarla alakali hicbir islemde bulunmuyor. ancak "sakin sahsi bilgilerinizi vermeyin, kaale almayin" demekle yetiniyor. oysa savcilik kanali ile gsm operatorune o telefonun o dakikalarda nereden sinyal verdigi arastirilsa hemen enselenir bu elemanlar.
herkonudafikrimvar
Telefon numaralari genelde kimligini kaybetmis gariban anadolu insaninin adına aciliyor. Hattin sahibini bulsan malatya'da gariban bir çoban falan cikar muhtemelen

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol