uc hurel

nihilist
turkiye’nin en buyuk turk rock grubudur fikrime gore. hem sanatları hemde bakıs acıları ile farklı olmuslardır. kendi buldukları muzik aletleri, dinleyiciye olan samimi tavırları hep onları farklı gormemizi saglamıstır. tum turkiye’yi salladıkları miloynların onları dinledigi 70ler doneminde bir kez bile konser vermemislerdir. en son cıktıkları televizyon programı cem ozer’ın seneler once sundugu laf lafı acıyordur, ve burda performanslarından hic bir sey kaybetmedikleri anlasılmaktadır. bir enstantene ile yazımıza son noktayı koyalım.

laf lafı acıyor; konuk uc hurel, cem ozer soru soruyor;

-efendim bugune kadar hic konser vermediniz bunun sebebi nedir?

+insanlar dinleyiciler samimi degiller, tuketime dayalı olarak muzik dinliyorlar, gercek muzik dinleyicisi cok fazla yok. bir koser verirseniz her tur insan gelicek oraya, ve eger iclerinden biri bile biz sarkımızı soylersek bizler berbaber sarkımızı soylemezlerse o konserin anlamı olmaz.

şak şak şak...

(tum izleyiciler yıkılırcasına alkışlar, cem ozer gulumsemekte, uc hurel mensubu sanatcıların yuzu ise asıktır...)

+bakın bizde tam bundan bahsediyorduk, seyirci secmiyor, anlamıyor, biz seyiricye laf ediyoruz ama bunu anlamıyorlar ve bu yuzden sanki iyi bir sey soylemisiz gibi alkıslıyorlar, biz bunlara sarkı soylemeyiz...
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol