türkiye nin kuzey ırak a girmesi

nihilist
son gunlerde beni sinirlendiren en buyuk konulardan birisi, neymis ırak terorist yuvasıymıs bu kadar sehit veriliyormus ırak girip teroristleri temizleyip teroru sona erdirecekmisiz. ha boyle sacma sapan bir seyin gundemde olması yeterince sıkkın bir durumken birde bu konuyu savunuyorlar ya ben ona deli oluyorum.

hayatımda bizim toplum kadar, amerikalılar haric, koyun bir millet gormedim. koyunu gectim ben hayatımda hic bizim kadar bazı seylerin farkında olmayan bir millet gormedim.

ırak su anda amerika topragıdır ve o topragı bekleyen binlerce amerikan askeri vardır, turk askerleri de ırak’a girdigi anda karsında bu askerleri bulacaktır, ırak’ta bizi ne pesmergeler ne de pkk teroristleri beklemektedir, eger ırak2a girersek amerika topragına girmis isgalci turkiye konumuna duseriz, ve olası bir sıcaklasmada turk askerleri ve amerikan askerleri catısır, bunun sonucunda basta amerika ve avrupa olmak uzere tum dunya ulkeleri tepki koyar.

sonuc olarak teroru hala savasmak ile yenebielcegini sanan yurdum insanı artık daga cıkmıs 6000 kisi ile ugrasmaktan bıkıp bir an once o 6000 kisiyi egiten besleyen ve destekleyen ulkelerle basa cıkmaya calısmalıdır...
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol