türkiye laiktir laik kalacak

dayanikli ev kizi
başını örtmesi için kızları küçük yaşta yönlendirin,korkutun sonra da özgürlükten bahsedin.her şeyin adabı vardır denilir.resmi yerlerde spor giyilsin o zaman!bunu da savunsun özgürlük isteyenler.bir de sakız çiğneyebilelim büyüklerin karşısında.laiklik denilince de birey laik olamaz diyin.
laikliğin tanımını bir türlü kavrayamayın saygıdan bahsedin.
pkk dan daha tehlikeli bir oluşumun parçası olun, milli şuurunuzu yitirip başkalaşın, evrenselliğe seslenin bir de beyin göçünden yakının.
türkiye dincilerin intikam yeminlerinin, para hırslarının, uzun yıllar, çöplüğü haline gelmişken laiktir laik diyemiyoruz.

efendime söyleyeyim, bu ülkede camiler yerine sanat okulları açılsın denince dilimizin değişeceğini sokakta,otobüs u.s.w. yerlerde ingilizce konuşulacağını(nasıl bir ilişikilendirmeyse) düşünen neferler var.kimlik yitirilmesinden korkuluyor sanki öyle değil mi!? yanlız arap kültürünü benimseyip deforme olmamızın bir sakıncası yok.nedenmiş o? çünkü onlar müslüman! söz bitmiştir yola devam! bu ülke laiktir laik kalacak! bir de yola bak mala bakmadan gel!


bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol