tuna bekleviç

independence
bir de bilen bir agizdan cevaplayalim sorularimizi.bugun de boyle bir format tutturduk gidiyoruz ya hadi rastgele.

soru : tuna bekleviç yazar kimliğiyle mi siyasetçi kimliğiyle mi radyoda yer alacaktır ,eğer yazar kimliğiyle yer alacaksa neden hiç bir kitabından bahsedilmemektedir ?

cevap:tuna beklevic tum kimliklerini di$arida birakarak radyo yayinina konuk edilecektir.radyoda sorulan sorulara istinaden kimlik belirlenecek, bu cevaplar i$igi altinda yazar yahut siyasetci yahut bilgi sozluk yazari kimligi ile programa devam edecektir.

soru : siyasetçi kimliğiyle yer aldıgı programda ,gelin benim partime oy verin vs şeklinde propaganda yapmayacagının garantisini kim verebilir ?

cevap:ben verebilirim.zira sozlugun kurallari icerisinde "bilgi sozluk dahilinde asla ama asla siyaset yapilamaz, siyasi ideoloji empoze edilemez kurali vardir ve bilgi radyo’da bilgi sozluk kurumudur ve sozluk kurallarina tabidir.

soru : bu kişi ekşi sözlükte yazar olmasa ,ve bu programıyla ilgili bir kaç entry girip bilgisozluk’un reklamını yapma ihtimali olmasa yayın cıkarılır mıydı ?

cevap:bilgi sozluk’un ek$ sozluk yahut bir ba$ka internet sitesinde reklam yapma ihtiyaci oldugunu $u anda ogrendim.ben $u anda ogrendigime gore aslinda hic de boyle bir ihtiyac yoktur, zira bilgi sozluk turk internet kullanicilari arasinda yaygin olarak bilinen bir internet sitesidir.siz icerisinde yer aldiginiz komunitenin taninilirligi ile alakali fikir sahibi degilseniz, mensubu bulundugunuz olu$um hakkinda hemen hemen hic bir $ey bilmiyorsunuz anlami cikar buradan ki bu da yine mensubu bulundugunuz olu$uma ne derece ozen gosterdiginizi ve deger verdiginizi belirtir.

soru : yayınlar dj’lerin yönetiminde ,ve basta muque olmak uzere,ada da dahil cok defalar yayına canlı yayın konugu olarak yazarlar alınıp sohbet gerceklestirildi ,neden o programlar duyurular kısmında verilmedi ? bir çifte standart yok mu ?

cevap:duyurularda da yer verildi, uyelere mailler de yollandi.okumak, incelemek, ara$tirmak ve ardindan ahkam kesmek gerekir.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol