true blood

independence
sezon finali gayet guzeldi, ben tatmin oldum.

:--------------------------------------------------spoiler--------------------------------------------------:

hani hatirlar misin, kurtlar vadisi pusu’yi cok ele$tirmi$ti herkes, tekduze hikaye, hicbir geli$me yok, bi sik yok diye, sonra bir hafta geldi ki o hafta sanirim senaristlerin kafasinin guzel oldugu bir haftaydi, dizinin en kafa adamlarindan 7/8 ki$i ayni bolumde cavlagi cekmi$ti.

hah i$te, sezon finali de o hesap. lafayette sevgilisi jesus’u oldurdu ama lafayette’nin ruhuna marnie kacmi$ti, o yuzden oldurdu. yoksa adam sevgilisini neden oldursun lan. ardindan yetinmediler bill ile eric’in amiri konumundaki kariyi gebertti bill ve eric, o guzel oldu o. alcide’in eski sevgilisi olan hatun almi$ eline pompaliyi, sookie’nin evini basti, tetige de basti ama tara bok varmi$ gibi atladi ortaya. ya beyni patladi ya da cok agir yaralandi ama diger sezonun ilk bolumunde vampir kani icirir iyi ederler kendisini, bilemedim $imdi. dur dur daha bitmedi. sen misin tara’nin kafatasini patlatan amina kodugumun karisi diye suki aldi eline pompaliyi, dayadi kizin bogazina, hop basti tetige. hatunun beyin parcalari mutfak dolabinin kapisinda $u anda, cok guzel bir manzaraydi.

jessica icin ayri bir paragraf;

allahim ya, nedir arkada$im bu kiz, bu nasil bir seksepallek bu nasil bir guzellik. her $eyden ote o vucudun beyazligi ne lan oyle? beyaz renk kendinden utanmali o vucut kar$isinda. bir kadina da beyaz vucut rengi nasil yaki$iyormu$, jessica kivranirken bunu cok daha net anladik.

son not: suki bill ile erik tayfasini terk etti, sanirim diger sezon ba$i itibari ile alcide’e yazacaktir.

:--------------------------------------------------spoiler--------------------------------------------------:
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol