the ring

imgoindeeperunderground
aslinda ilk olarak ring sifir diye cevrilmis ve japonlar tarafindan, hollywood versiyonuna oranla cok daha korkunc yapilmistir. hollywoodun "aa guzel korku filmi varmis" diye konunun uzerine atlamasi sonucu ise filmimiz "the ring" meydana gelmistir.
enteresan bir sekilde elden ele dolasmakta olan bir kaset vardir ve isim kotusu bu kasedi seyredip bitirir bitirmez bir telefon gelir ve soyle der; "oleceksin". bunu duyan kisiler 7 gun sonra feci sekilde can verirler. ugurlu sayimiz olan yediden kurtulmak icin gunesin dogusunun aksi yonunde seyahat etmeye cabalamak, yahut "calan telefona bakmazsam bana bir sey olmaz kesin" gibi cinlikler kar etmemekte, olay kasedi izlemis oldugunuz an bitmektedir.
isin asil sinir bozucu kismi ornegin bir salon insanin o inandirici filmi izlerken beraberinde mecburen bahsi gecen kasedi de izlemesi ve pek cogunun sakaci arkadaslari sebebiyle cep telefonunun gizli numaradan aranmasidir.
filmde korkutucu oge olarak kullandiklari siyah uzun sacli kiz ise gercekten basarili secilmis bir karakterdir. korkutur.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol