the hutt

independence
kendisi yeni bir yazarimiz, ho$geldi her $eyden once. jabba’nin arkada$i, hatta cok daha yuksek ihtimalle tek yumurta ikizi, zira ancak bu kadar benzeyebilir. ayni ki$i olma ihtimali uzerine kimi ara$tirmalar dahi yaptim ama sonuca ula$amadim.

oncelikle $unu bilmesi icap eder. girdigi yeni bir kominitede once o kominitenin gerekliliklerini bilmesi ve bunlari uygulamasi esastir. dun gel bugun ba$tan sona ele$tir anlaminda hareket ettigi zaman insan ister istemez "bi yava$, bi soluklan hele yegenim" $eklinde du$unuyor. hayir ne gordun ne bildin de iki gunde, klavyeni hemen ele$tiriye odakladin. once bir payla$, bir $eyler yaz, bir ortamin tozunu yut, sonra ele$tir ele$tirebildigin kadar, ba$imizin uzerinde yeri var.

cok dogru bir tespit yapmi$.

sozluk yazarlarinindir ve sozluk yonetimi yazarlarin daha huzurlu ve daha eglenceli bir ortamda bulunabilmesi adina ellerinden geleni yapmalidir, yapiyor da. i$te kendisine eger bir $ekilde mudahale edilmi$se bu huzuru korumak adinadir. sesi gur cikanlari severiz biz, ele$tirenleri de severiz ama "bak ben geldim $imdi 1. 2. 3. hadi ele$tiriye ba$liyorum hoppa bismillah" du$uncesi ile hareket edenleri de ayirt edebilmek vasfina sahibiz hic $uphesiz.

ele$tirmeden once ele$tirilebilecek yerleri tespit etmek lazim. bilgi sozluk 7 senelik bir internet sitesi, dun gelip(mecaz anlamda degil, gercekten dun gelip) bugun her $eyine vakif olup ele$tirmeye ba$lamak cok iyi niyetli bir yakla$im degil.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol