the dark knight

passive
şu an çekim aşamasında olan batman filmi. filmin yönetmeni yine christopher nolan, batman’i ise yine christian bale olacak ve bale bu filmde heath ledger’ın oynayacağı joker’e karşı mücadele verecek.

christopher nolan bi önceki batman filmi olan batman begins hakkında sorulan bir soruya ’bu film the dark knight için bir önhazırlıktı ve öncelikli amacı insanlara gotham city i değiştirdiğimizi göstermekti. bunu başardık. the dark knight’ta ise her şey daha farklı olacak.’ şeklinde iddialı bir açıklama yapmıştı.

nolan pek fazla ünlü oyuncuyu bir arada görmeyi pek sevmese de bu filmde birçok ünlü oyuncu göze çarpıyor. son yıllarda oldukça büyük çıkış yakalayan iki oyuncu kadroya eklenmiş; heath ledger ve maggie gyllenhaal... bu iki oyuncuyu kadroda gördüğüme pek sevindiğimi söyleyemem ama gary oldman’ın kadroda olması gerçekten çok güzel olmuş. umarım rolu morgan freeman’ın batman begins’teki rolu kadar kısa olmaz. he unutmadan morgan freeman bu filmde de karşımıza çıkıyor. tabi ki depo görevlisi olarak(!)...
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol