texas hold em

nihilist
hold em de olasılıklar cesitlidir ve bu olasılıklar cercevesinde eller surekli degisir. hold em de onemli olan rakiplerinizi ve ellerini cozmenizdir. hold em de kendi elinizin hemen hemen hic bir onemi yoktur. sonucta elinizi goren tek kisi sizsiniz. bu acıdan hold em de ellerine bakrak ve en onemlisi ellerine guvenerek oynayanlar kısa vadede kazanmaya uzun vadede ise yenilmeye mahkumdurlar.

hold em’ de en kesin yol agresif oyundur. agresif oyun baslangıcta zor gelsede oynadıkca alısılan bir yoldur. hold em de 2 taraf vardır; goren ve arttıran, agresif oyun demek arttıran taraf olmak demektir. fakat agresif oyun ile sacma sapan herseyi arttırmak arasında son derece ince ve asla asılmamsı gereken bir cizgi vardır.

hold em de yapılması gereken rakiplere olabildigince az kart gostermektir. peki neden?

aa geldi elinize.

rakipte qq war.

flop:10 10 a

bu floptan sonra siz karsı tarafın kagıdı gormesine izi verdiniz ve turn acıldı

turn: 10 10 a q

siz yine rakibin kart gormesine izin verdiniz ve river acıldı:

river: 10 10 a q q

sonuc olarak avantajlı baslayıp avantajlı yuruttugunuz bir eli mutlak olarak kaybettiniz, yani onemli olan karsı tarafa olabildigince az kart gostermektir.

hold em in limitli pot limitli veya limitsiz oynanıs tarzlarına gore degisik stratejileri olsada genel oalrak bilinmesi gereken az kart goster, arttıran taraf ol, masayı kotrol et ve en onemlisi kartına guvenme gibi hususlardır.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol