terör

independence
dunyanin her yerinde her daim faaliyette.

dunyayi mayin tarlasi haline cevirdiler. ne zaman nerede ne patlayacak kimse bilemiyor. ulkelerin ordulari polis gucleri caresiz, istihbarat orgutleri yetersiz.

ankara, istanbul ve avrupanin kalbi brüksel. daha once fransa, daha once diyarbakir. her gun suriye, irak, afganistan ve daha haberlere konu olmayan allah bilir nereleri. teror bizi vuruyor ve bizim elimizden gelen tek sey izlemek ve bir gun nerede patlatilacagimizi merak etmek. yasliliga bagli sebeplerden organ yetersizliginden ölümler mazi olmak uzere neredeyse. artik ölümler bir namlunun ucunda, bir bombanin sarapnelinde, bir fuzenin menzilinde. daha dun gece amanos eteklerinde kurulu kente amanos daglarindan havan saldirisi yapildi. allahtan mermiler bos alanlara dustu ve saat gecti. erken bir saatte bir okula yahut bir cocuk parkina da ulasabilirdi o mermiler, allah korudu.

bu yangin tum dunyayi yakip kavurmadan tum ulkeler birlesip din dil irk ayrimi gozetmeksizin bu konuda el birligi yapmali. terore destek olan ulkeler desifre edilmeli ve buyuk yaptirimlarla, hatta askeri operasyonlarla muattap olmali. terorun lojistigi ve para kaynaklari yine tum ulkelerin isbirligi ile engellenmeli. daha da uc noktada dusunecek olursak ab gibi, nato gibi bir birlesik ulkeler teskilati kurulmali sirf teror uzerine.

cok gec olacak. bir gun bir bakmisiz ki anitkabir teror saldirisina ugramis. cok gec olacak.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol