sözlükte olması gerekenler

mitili
1. entrymize kim muhteşem oyu vermiş görebilmeliyiz bence. sadece muhteşem oyundan bahsediyorum ama. böylece yazdıklarımız kimlerin hoşuna gidiyor/ilgisini çekiyor, acaba entrylerimize oy verenler sadece 2-3 kişi mi yoksa çeşitli insanlar çeşitli entrylerimize muhteşem oyu veriyor mu, geniş bir kitleye mi hitap ediyoruz yoksa kankalarımız sözlüğe küsmeyelim diye mi bize oy veriyorlar bunu görebiliriz.

2. entrylerin altına yerleştirilecek bir "entry yorumu" butonu misal. entrylerin muhahuaha efektleri eşliğinde nick altında refere edilip formata uydurmak için kasılan cümlelerle forumlaşmaya adım adım yaklaşmaktansa, ayrı bir sayfada entryler için yorumların yapıldığı, (belki seçeneğe göre herkesin görüp görmemesi ayarlanabilen) böyle bir uygulama geliştirilebilir.

3. jedi’ye daha önce 2774327 kere söylememe rağmen hala yapmadığı bir şey var. yukardaki bazı butonlar ve diğer uygulamaların (social network, radyo, toolbar vs.) tek bir buton altında toplanması.

4. 3. maddeye eklenebilecek bir bilgi sözlük zirve sitesi. içimizden biri bunu hazırlayabilir. hem zirvelerin kayıtlarının tutulacağı (fotoğraflar mesela), hem de zirve duyurularının ayrıntıları anlatılacak bir site.

jedi bunları yap yoksa inci sözlüğü salarım üstüne. ciddiyim.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol