sözlük için yapılan çalışmalar

independence
son dakikada olanlara $a$irdiginizi biliyorum.fakat cok gecerli ve cok onemli pek cok sebebimiz var.bir bir aciklayayim.

oncelikle son zamanlarda ya$anan hiz sorununu ve sozlugun kimi zaman uzur sure acilmama durumunun hepimiz farkindayiz.bunun yegane sebebi sql server hizmetini aldigimiz hosting firmasinin artik bize eski kalitesinde sql server verememesiydi.eskiden 20 site ayni sql serveri kullanirken son gunlerde bu sayi 184 e kadar ula$mi$ti.

bu durumda yapabilecegimiz yegane $ey sozlugu tamamen bize ait bir sql servere ta$imakti.bu sebeple yakla$ik iki gundur sozlugun ta$inmasi ve tamamen bize ait bir sql server kurulumu ile ugra$tik sabahin korunden yine diger sabahin korune degin.

bu bizim icin mukemmel bir $ey.gerek hiz gerek guvenlik gerek se rahatli acisindan eskiye nazaran cok daha elveri$li ortamlarda payla$acagiz bilgimizi.

ote yandan hepinizin fedakarlik edecegini du$undugum bir husus var ki o da ortalama 13 saatlik bir verikaybidir.bu konu ile alakali bizleri mazur goreceginizi umid ediyorum.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol