sırrı sakık

independence
"bu ulkedeki antidemokratik uygulamalar icin suskunlugu sec" turunde utopik bir kavramin muhattabi olmu$um, o sebepledir bu cumleleri yeniden yazmam.

2004 senesinin ekim ayindan bu yana bu sozlukte yazar olarak bulunan ve yazan bir birey olarak, 46.000 adet entryden fazla bir sayida entrye sahip olan bir insan olarak, yazdiklarimin hic olmazsa %1 inin dahi incelenmedigi, okunmadigini cok net anlayabildim bu itham kar$isinda.

bu ulkede uygulanan antidemokratik hareketler ile alakali benim kadar sesini yukselten kim var acaba bu ortamda merak icerisindeyim ve evet merak ne guzel $ey guzel $ey merak, yeterki cevabini bulabilelim de merakimiz bo$a gitmesin.

akp isimli dikta partisinin uygulami$ oldugu politikalar ve yanli siyasetin kar$isinda, islami kadrola$ma kar$isinda, cumhurba$kanligi meclis ba$kanligi ve ba$bakanlik uclemi icerisinde herkesten saklanan $eyler hakkinda ve daha saymaktan yorulacagim "onbinlerce konu" hakkinda benim kadar yazan kim var ayni meraka eklemek isterim bunu da.

sirf muhalefet olmak adina ara$tirmaktan yoksun insanlarin kalkip sirri sakik ve turevi insanlarin demokratik haklarindan dem vurmasi abesle i$tigaldir. kaldi ki sirri sakik ve turevi insanlarin partilerinin kapatilmasi ihtimaline de bu sozlukte en ba$ta ben kar$i cikmi$ken, antidemokratik hareketler kar$isinda sesimi cikartmiyor olmam ithami kendisini saniyede curutebilecek nitelikte bir teoremden ibarettir.

dtp hakkinda acilan kapatma davasi / #709142

ote yandan antidemokratik uygulamalarin be$igi olan akp ile alakali yazdiklarim halen ayni ba$lik altinda gecerliligini korumaktadir;

(bkz: adalet ve kalkinma partisi)

ya da antidemokratik uygulamalarin $ahi sayin ba$bakan ile alakali yazilarim yer degi$tirmeksizin ayni yerlerinde bulunmaktadir;

(bkz: recep tayyip erdogan)

hani bunlari ya da benzer konulari incelemeyen kimse de kalkip bana "sen antidemokratik uygulamalar kar$isinda suskunlugu seciyorsun" minvalinde masallar okumasin, illa bir $ey okumasi da gerekiyorsa sozlugu okusun. tum cevaplar bu sozlugun veritabaninda olanca ciplakligi ile mevcuttur.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol