sipsi

atacamadesert
#988058

:-------------------------sevgiliye gecikmiş entry yazan smiley mahcupluğunun ön editlemesi-------------------------------------------:

kendisiyle karşılaşacak olmanın heyecanını bir başka yaşarken o akşam, masaya gittiğimde oturmakta olan kafası bereli ama yaralı değil sadece bereli kızcayızı o sanıp heyecandan koskoca independence yi bile geçip tükanın girişinde, ki o kendisini bana cafe sahıbısı diye tanıtmıştı kapıda. sonra ben sesinden tanıdım ahan da sensin işte yüce jedi efendi dedim. bu arada belediye çukuruna mı düştü acaba diye etrafa bakındığım isyankar meğer işten gelen telefonla kapı önünde volta atmakta iken tekrar ediyorum masadaki kız sipsi değilmiş dedikleri zaman rahatlayıp oturunca masada tütün sarmakta olan tüttüremeyeceğimi söyleyince barış çubuğu sanki mübarek hüsnü mübarek de mi oradaydı ne ama kendisini bize rumuz piliz diye tanıttı. gelelim gecenin ilerleyen saatlerinde yanında 75 tane tayfası ile masanın en güzel gö-
zlü kadını gelip oturdu yanıma. kolyelerimiz havada çarpıştı. bende hafızama ek bir balık onda dört yapraklı yonca. dedim yonca şans getirir, iyidir güzeldir, hafıza ı beşer isyan ile maluldür.

öpüşdik. ama uzaktan ben bana bakmayışındaki zerafeti bile sindirdim. masadaki mumları söndürdüm. tayfalarını fizan a sürdürdüm. ölçüsüz kafiyesiz sınırsız aşkımı karacaahmet mezarlığına unutulmuş dillerden dualarla gömdürdüm.

bir tek dileğim var, bir dahaki zirvede, sadece ben olayım nirvana.

:-------------------------sevgiliye gecikmiş entry yazan smiley mahcupluğunun son editlemesi-------------------------------------------:
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol