sherlock

aysemayse
-----------------------------spoiler----------------------------:o kadar bekledik bekledik, geldi ve geçti işte bir sezon daha. gerçi sherlock’un 6 aylığına gidecek olması, 6 ay sonra görüşürüz fikri filan içime biraz "acaba 6 ay sonra mı yeni sezon yayınlanacak" umudu serpmedi de değil.

yanlız, tamam ölüsü bile yeter de artık çok beklediğimizden mi ne, ben de tüm beklentilerimi karşılamayan bir sezon oldu tadı bıraktı. haha deli gibi izlemedin mi izledim, diğer film ve dizilerle karşılaştırsm sherlock da seherlock der miyim? evet ama, sanki bir şey eksikti. açıkçası, ölümü filan açıklamalarını da beklemiyordum, ilk bölümde de biraz hayranlarıyla eğlenmişler, komplo teorilerimize hep beraber güldük, iyi de yapmışlar ama sanki daha fazla mı şey bekliyorduk.

bu sezon aslında tüm karakterleri daha duygusal anlamda gördüğümüz bir sezon oldu, karakterlerin duygusal zayıflıkları, ilişkilerini daha yoğun inceleyip, anladık. mycroft’un sherlock’u hep çocuk olarak görmesi son bölümde, sherlock’un john zaafı, ilişkileri daha gözönündeydi.

mycroft’un, konuşurken 3. bir kardeşten bahsetmesi ve "you know what happened to the other one" diye bitirmesi beni baya bir işkillendirdi. bir giz sak, gizli mesaj mı? moriarty’den bile şüphelendim 3. kardeş olarak.

o değil de, en çok sevindiğim moriarty oldu, görünce yüzümde güller açtı. kalkıp odamdan salona doğru bir halay çekip, geri geldim, ki pek kısa bir mesafe değil, çekim arkasını izlerken bir yerde moriartyli sahne çekimi görmüştüm, "kızlar ohh my god, oh my god" diye çığlık atıyorlardı. bu sezon boyunca, moriarty içeren videolar izleyip durdum, onsuz olmuyor diye. sesini özlediğim. ama bir yandan da o elektronik ses diyorum bu mycroft’un bir oyunu olmasın, ama fan spoilerlarından da gördüğüm üzere, mycroft ile bi işler çevirdiği bir sahne çekiminin video kayıdıydı. belki de, geçmiş ile ilgili bir çekimdi.

bir de diyorum bu watsonlar kızlarına "sherly" ismini mi verseler acaba?

acısıyla tatlısıyla bir sezon daha böylece bitti. artık bekleyip göreceğiz anladık ki, hayranların beklentilerini, teorilerini okuyup inceliyorlar, en iyisi susmak ve beklemek. -----------------------------spoiler----------------------------
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol