seda sayan

independence
bu kadini en son tv’de izledigimle nihat dogan isimli organizma ile $iddetli bir a$k ya$iyordu.sonra herkes gibi ben de biktim bu ki$inin ozel hayatinin bana sorulmaksizin odamdan iceri girmesinden, tum ili$kimi kestim kendisiylen, eminim cok etkilenmi$tir bu durumdan.sonra gel zaman git zaman beni ozlemi$ olabilecegini du$undum ve zaten hemen hic izlemedigim tv’de nadiren de olsa haberlerine denk geldigimde kanali bir sure degi$tirmemeye ba$ladim, bahsettigim sure de 8 saniye falandi.o zamanlarda da ogrendim ki nihat dogan isimli organizmadan ayrilmi$ ama nihat dogan ki$isi hala asarim ben keserim ben havalarinda.izleyebildigim 8 saniyelik enstantaneler icerisinde nihat dogan’in milyonlarca kez "seda sayan hanimefendi" $eklinde telaffuzlarina denk geldim, ekrani yuzune kapadim ikisinin de.

kisa bir sure gecti, ben gene tv ekrani ile hasret gideriyorum, bir de ne goreyim! onur $an mi aydin $an mi oyle birisi ile evlenmi$.onur $an kim lan?! dedim kendi kendime, sonra ogrendim ki o da $arkiciymi$, o da seda sayan hanimefendiden ceyrek yuzyil kadar kucukmu$.uzuldum tabi, oysa ben seda sayan hanimefendiye sadece kapris yapiyordum.aslinda gonlum vardi kendisinde, evimin kadini yapacaktim, sonra banliyode bir ev tutu..oeaah.

nihayetinde yine evlenmi$.evlenmi$ tamam da ogluna karde$ olsun diye mi yoksa kendisine koca olsun diye mi onu cozemedim ben.ya$ farkina bakilacak olursa ogluna karde$ olsun diyedir.yoksa cu$ artik.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol