robert redford

muhteşem bir kariyere sahip ünlü amerikalı aktör.
şu anda 70 yaşında olmasına rağmen , hala iyi filmler çekmekte ve yönetmenlik yapmaktadır.zamanının en yakışıklı erkeklerinden birisi olup , halen karizmasından birşey kaybetmemiştir.

filmografisi ;

charlotte’s web (2006)
the clearing (2004)
spy game (2001)
the last castle (2001)
the horse whisperer (1998)
up close & personal (1996)
indecent proposal (1993)
a river runs through it (1992)
sneakers (1992)
havana (1990)
legal eagles (1986)
out of africa (1985)
the natural (1984)
brubaker (1980)
the electric horseman (1979)
a bridge too far (1977)
all the president’s men (1976)
three days of the condor (1975)
the great waldo pepper (1975)
the great gatsby (1974)
the sting (1973)
the way we were (1973)
jeremiah johnson (1972)
the candidate (1972)
the hot rock (1972)
little fauss and big halsy (1970)
tell them willie boy is here (1969)
downhill racer (1969)
butch cassidy and the sundance kid (1969)
barefoot in the park (1967)
this property is condemned (1966)
the chase (1966)
inside daisy clover (1965)
stuation hpeless(1965)