recep tayyip erdoğan ile aydın doğan polemigi

independence
anlamadigim konu bizi geren nokta ne turk halki olarak.

birisi medya devi, elinde her turlu ileti$im ve ula$im araci var, sikinin keyfine gore tum kanallarini kapattirip dilerse ozel yayin yapar. dilerse tum gazetelerini tamamen kendi resimleri ile bastirir.

birisi ba$bakan, ulkenin tum ipleri elinde. hangi gazeteye dese ki "gel sana roportaj vericem" gazeteler ilk sayfalarini degi$tirir. hangi televizyoncuya dese ki "bugun canli yayina cikmak istiyorum", tum programlarin saatleri degi$tirilir.

diyelimki iki tane denk guc var ve birbiri ile carpi$maya karar vermi$. konu hiltondu kildi tuydu. kisacasi halkin zerre sikinde olmayan bir diyalog. e ulan ozaman neden halkin gundemine ta$iyorsunuz bireysel kavganizi. gidin ormaninizda parcalayin birbirinizi, kemiklerinizi cigneyin isterseniz bize ne. hangi kanala baksam yok erdogan ile donag in restle$mesi, yok dogan ile erdogan in meydan sava$i. yumurtali ramazan pidesinin tanesi 1,75 ytl biliyor musun sen bunu, haberin var mi bundan. adam ramazan pidesi alabilmek icin, coluguna cocuguna pide yedirebilmek icin nelerden fedakarlik ediyor hic haberin var mi?

ulan hala diyorlar ki hilton du residence’di. kufur etmicem bugun.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol