porno film sahtekarlığı

independence
bir de bir ogrencinin ta$ gibi annesinin ogrenciyi okuldan almaya gelmesi ve ogrenciyi bulamayip ogrencinin bir arkada$ini arabaya alip eve goturup yemesi vardir ki dillere destan.

kadin okula oglunu almaya gidiyor ama o ne gidi$, sanki gidesi var da donesi yokmu$ gibi, gelmi$ken hademe dahil herkese bir verivereyim tadinda kiyafetler. kadinin altinda bir etek var etek demeye onbinlerce $ahit lazim ama bir tanesini bulamazsin. o denli kisa. hani bir kadin o etegi plajda tanga niyetine giyse gene cekinir gene utanir. bir bluz var ki uzerinde ruzgar esse askilari kopacak, o derece. sirf o yuzden filmleri kapali alanda cekiyorlar ki ruzgar esmesin, kadinin vucut eve gidene kadar artik ne kadar olabiliyorsa o kadar gizli kalsin.

goguslerin her birinin agirligi 5 er kilo, bizim okulada gelirdi boyle birisi, tarttim oradan biliyorum.

nihayetinde ogrencinin velisi olan bu kadin, kendi oglunu bulamayinca oglunun bir arkada$ina oglunun nerede oldugunu sorar, arkada$i da bilmedigini soyler, kadin da "aa o zaman gel seni de eve birakayim yolumun uzerinde" der ama o yol hicbir zaman oglunun arkada$inin evine ula$maz.

bu cocuklar bir de lise ogrencilerdir ama bir tanesi benim gibi 7 taneyi yer bitirir birebir kavgada. yerim ulan sizin liseliliginizi ben.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol