otobüse binerken kıran kırana mücadele etmek

ilean
birkaç aşamada gerçekleşen hadisedir.

1.devamlı ileriyi kolaçan ederek otobüsün duraga yaklaştıgı anı yakalamak. bu en önemli aşamalardan birisidir, zira planlı bir çalışma bizi başarıya götürecektir.

2.otobüsün nerde duracagını kestirme yetenegine sahip olmak.duragın tam hizasında durması beklense de bazı ipne şöförler geride veya daha ilerde yolcu almaya başlarlar.

3.tabi ki ilk 2 aşamada başarılı olan şahısın bu şartlarda kuyrukta en ön saflarda yerini tutmuş olması lazım.e hadi tut ki koşarken ayagına bişey takıldı burun farkıyla ilk sıralara giremedin..pes etme!

4.arka sıralardan götüm götüm ilerleme diye bir tabir vardır işte o tabiri fiile dökmek gerekir.alenen yapılmamalıdır aheste aheste ön sıralara sıvışma çabaları göz yaşartıcı olmalıdır.hem ince yapılı birisi iseniz bu tereyagından kıl çeker gibi kolay olacaktır.

5.ve nihayet son aşama!otobüs basamagına ayak basıldıgı an heyecan doruktadır..sona yaklaşılmaktadır akbil basılır ve o muhteşem didııt sesleri eşliginde zafer sarhoşlugu yaşanır zira geride 50den ziyade insan vardır ve balık istifi yolculuk etme ihtimalleri de oldukça fazladır.

6.güneş olmayan tarafta cam kenarında bir koltuga oturulur..kulaklıklar takılır müzik son ses açılır ve huzur içinde yolculuga başlanır.son olarak ayakta duran yolculara birer aşagılayıcı bakış atılır.
herkese başarılar diliyorum...



bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol