okan bayülgen

independence
anar$istligi bamba$ka yerlerinden anliyor, ben buna kani geldim.

yeditepe universitesinde bir soyle$iye katilmi$, elinde sigara. bir hanim yanina gidiyor ve "rahatsiz oluyorum icmeyin" diyor. vay efendim sen misin bunu diyen, kizin ne fa$istligi kaliyor ne de bu dunyada ya$amamasi gerekliligi. ardindan bir ba$ka kiz soz aliyor, kendisini ele$tiriyor, o kiza da bir suru ver yansin.

bak izle once;

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/95916/okan-bayulgen-sigara-tartismasi-yeditepe-universitesi-soylesisi

yahu arkada$, nasil savunabilirsin ki sen bu durumu? kapali alandasin ama sigara iciyorsun. kanunen bu yasak bir. yasagin koy gotune, sana tepki gosteren insanlar her $ekilde haklilar bu iki. haydi hakkin hukukun da koy gotune de arkada$, sen kimsin nesin ki tepkisini dile getiren insanlara o kadar saygisizca bir tutum icerisinde giydirmeler yapiyorsun? nedir $imdi bu? isim soyisim okan bayulgen olunca her konuda mutlak bir haklilik mi saglaniyor default olarak?

bir $ekilde okursa burayi bilgisi olsun, anar$istlik asilik ba$ka bir $ey, fikirlere saygisizlik ve bireyleri kucuk gorme cabalari bamba$ka bir $ey. bunlar ayni kulvarlarda dahi degil. ya$ kaca geldi, ogrensin artik bunu.

ha ayrica gonul ister ki evine misafirlige giden insanlar minicik cocugunun yaninda sigara icmeye kalksinlar. o durumda da ayni tepkiyi verebilecek mi, ben az once ciddi ciddi bunu du$undum.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol