nihat doğan

independence
akilli adamdir.cidden cok akillidir.

$oyle ki.

mesela unlu birisi, cok saygi goren birisi, belki bir siyasetci belki bir sanatci hayatini kaybeder, uzuluruz ve ba$ligina bir $eyler yazariz.belki ertesi gun de ba$ligina bir $eyler yazariz.bir sure sonra unuturuz ve hicbir $ey yazmamaya ba$lariz.

(bkz: bulent ecevit)

oysa nihat dogan oyle degildir.herkesin kendisi ile alakali bir ele$tirisi, soyleyecek bir cift sozu vardir ve ba$ligina birisi bir $ey yazdigi zaman pek cogumuz gaza gelir bir $eyler de biz yazamak isteriz.neden? cunku sevmeyiz bu adami ve sevmedigimizi belirtmeye yarayacak bir cift sozumuz illaki vardir.

sadece sozlugu baz alarak konu$tum.

oysa hemen her mecrada bu boyledir.nihat dogan’in bu ciki$lari ve bu sacmaliklari olmasa hicbir tv kanali kendisini programlara davet etmez, soz hakki vermez.zira nihat dogan isimli organizma, sadece sivri ciki$lari ile ve anlamsiz sozleri ile vardir.sanat adina konu$ulabilecek hicbir $eyi yoktur, kaldi ki nihat dogan’i tv ye cikartip ona soz hakki taniyanlarin da sanatla ilgilendikleri zaten yoktur.mesela o programlara bir emel sayin’i, bir muazzez abaci’yi, bir hamiyet yuceses’i cagaramassiniz, aslinda cagarabilirsiniz ama cagardiginizla kalirsiniz.

dolayisi ile nihat dogan isimli organizma sadece sivri ciki$lar yapsin ve gundemi bir $ekilde me$gul etsin diye pohpohlanmaktadir ama bir sure sonra ismi dahi anilmayacaktir.$u siralar ismi anilsin diye yapmadigini birakmamaktadir ve bu planinda da son derece ba$arili oldugu gorulmektedir.

cidden cok akilli bir adamdir, ancak var olan akli kendisinin daha fazla ekranlarda boy gostermesini saglamayacaktir.kisa bir sure sonra medya tarafindan tum benligi emilerek posasi tukurulecek ve nihat dogan tipki daha onceki benzerleri gibi ihtiyac halinde kullanilacaktir ibaresi ile raflarda yerini alacaktir.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol