mujdat gezen sanat merkezi

ceska
konservatuarının yanında haftasonu kursları da mevcut sanat merkezi. nitekim verilen bursların parası bu haftasonu kurslarından çıkartılmaktadır. (bu yüzden pek ucuz sayılmaz..) bu kursların müzik bölümünde enstrümanın yanında (gitar ya da piano) solfej dersleri de verilir. yazın 2 gün solfej 2 gün enstrüman, kışın haftasonu 1gün solfej 1 gün enstrüman olarak..

piano bölümünde 14 yaşını bitirdiğinizde kursa devam etmenize izin vermeyerek sizi müzikten soğuturlar. ama bir süre sonra bu sizde hırs yapar ve bir zamanlar fakir ama gururlu bir genç vardı şeklinde konservatuar sınavlarına girmeye karar verirsiniz.

sene sonu gösterileri müsamere tadındadır ama oldukça eğlencelidir. tiyatro bölümü öğrencileri kursiyer de olsa konservatuarda da olsa çok iyi yetiştirilir ve sahnede profesyonel oyuncu edasıyla oynarlar. bir çok dizinin yapımcılarının çekime başlamadan önce burada oyuncu avına çıkmasının sebebi de budur.

ortam aynı bir okul gibidir ve sıkı kuralları vardır. sigara alıp küçüklere kötü örnek oluyorlar gerekçesiyle öğrenciler hemen bitişikteki şok’a bile gönderilmezler. yazın anaokulu tadındadır, bir sürü küçük çocuk vardır. kışınsa işi ciddiye alan gençler vardır.

imkan varsa kesinlikle gidilesidir, sanatın ne kadar ciddi bir şey olduğunu gerçekten gösteren bir yerdir..
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol