muhteşem yüzyıl kösem bağdat fatihi iv. murad

independence
oncelikle yapimci sirkete ya da bunlarin resmi youtube kanali ile ilgilenen kisiye ya da kisilere saglam bir sovdugumu varsayin.

dizinin resmi youtube sayfasi var ve fakat dizi türkiye'den izlemeye yasakli. ingiltere ip'si ile yaldir yaldir izlerken türk ip'sine "bu video ulkenizden erisime kapatilmis durumda" diyor. bu igrenc tutumlari sebebi ile son derece icten kufurlerimi siraliyorum kendilerine.

ote yandan;

hic begenmedim. bi kere nurgul yesilcay'in ses tonu bir valide sultandan cok pazarci esnafi kadinlarin ses tonuna benziyor. oyle valide sultan mi olur ya. o kadar egitim almissin ama ses tonunu ayarlayamiyorsun, yazik.

farah zeynep bilmemkim isimli kadin da kilici ancak kaldirabilecek guce sahipken 20 yagiz askeri yere serdi ya, o an dedim aha dizi bismillah bu dakikadan sicti diye.

1080 pixel izliyorum, yine de goruntuler karanlik, saray kasvetli, divan odasinda isik yok, millet birbirini gormuyor resmen. sultan murat vezir diye kapicibasinin kellesini alacak zannettim o karanlikta.

muhtesem yuzyil'dan sonra, ustelik halit ergenc'ten sonra hic olmamis hic. attan inip keciye bindik gibi bir sey. esege de degil bak, keciye. sirf kiz arkadasim "ben izledim sen nasil izlemezsin yhaa?:(" der diye izliyorum, yalan yok.

ps: evet konusurken yhaa diyor.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol