motosiklet almak isteyenlere tavsiyeler

herkonudaitinaileahkamkesebilenadam
motosikleti ilk kullandığım yıldan bu yana 39 yıl geçti,sahip olduğum motosikletlerin sayısını hatırlamıyorum ,motosiklet kazasında ölen arkadaşlarımın da.
ciddi ciddi eğitim alın,motosiklet kullanmanın eğitimi asla bitmez,benim gibi mahalledeki abilerden motor kullanmayı öğrenip de bu bilgilerinizle yetinirseniz gazetelerin 3.sayfasına haber olursunuz.
bu ülkede motosiklet kullanmak icin önce görünmez olduğunuzu farzedin,kimsenin sizi görmediğinizi,umursamadığını,hayatınızın diğerlerinin gözünde önemsiz olduğunu farzedin,ve trafikte avcıdan kaçan tavşan psikolojisi ile motor kullanacaksanız motor edinin,elinize ayağınıza ,ruh halinize,motor kullanmak icin konsantrasyonunuza güvenmiyorsanız asla almayın,çünkü en ufak konsantrasyon bozuklugunu kabul etmez,bir tek biranın getireceği rehaveti bile kabul etmeyen vasıtanın gerçekten ciddiye alınması gerekir.
vitesli motor kullanacaksanız gidin arazide her türlü bozuk yolda kullanın,mümkünse ve boyunuz yeterliyse 125-150 cc bandında kros motor alın,arazide motora hakimiyeti olan yolda her türlü kullanacaktır zaten
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol