mahsun kırmızıgül

greyfurt
fırladığı ilk yıllardan itibaren cidden kıl olmakla birlikte, en azından bu işin mektebinde okumasından ve sürekli birleştirici bütünleştirici mesajlar vermesinden dolayı son yıllarda sempatimi kazanmış sanatçı şeysidir.

sanatçımız son zamanlarda mail list’lerde dolana gelen bir iftira kampanyasına kurban gitmiştir.(en azından böyle gözüküyor)

olanca seviyesizliğimle eleştirmek, kusmak isterken aşağıda ki açıklamasına ve asılsız suçlamalarla ilgili bazı fotoğraflara rastlayınca yazmak zorunda hissettim kendimi.

sanatçımızın açıklaması şu şekilde;
"hiçbir zaman gitmediğim farklı yerlermiş havası yaratılmak suretiyle dostluğu, kardeşliği, birlik ve beraberliği savunan sanatçı duruşuma yönelik kahpece bir karalama kampanyası başlatılmıştır.

bu konu ile ilgili sizlere gönderilen ve bulabildikleri her mail adresine gönderen kişilerin gönderdikleri e-mailleri dikkate almamanızı, ciddiye almamanızı ve inanmamanızı rica ediyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum. "

sanatçının bölücü eğilimleri olduğuna dair iddialara konu olan fotoğraf:http://www.mahsunkirmizigul.com/upload/1/cakl8tcvtp6.jpg

fotoğrafın kadrajlandığına kanıt olarak öne sürülen fotoğraf:
http://www.internethaber.com/images/other/uu.20080109144732.jpg
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol