lazanya

profesyonelogrenci
insanın farklılıklarının ne kadar değerli olduğunun farkında olmayan üstelik o farklılıklara "pis, kaka" diyen, müslüman olmayan insanlara tahammülü olmayan, olanlara veya bunu herhangi bir şekilde belirtmeyenlere ise müslümanlığı övmeyen bir entry girdiklerinde aynı muameleyi yapan, bence bir insanda olabilecek en kötü özellik olan "ben en doğrusunu biliyorum, böyle düşünmeyene de hakaret ederim" mantığında kafası çalışan bir yazar arkadaşımız.

bilgi sözlükte kendisi kadar saldırgan entry giren bir yazar daha görmedim. nasıl insanlara bu kadar bariz saldırırken bazı entryleri gg olmuyor şaşırıyorum. nickaltına gelince gördüm, @independence birkaç hafta önce kendisine "sözlüğün en entellektüel hatunu" demiş. aşağıdaki ek kısmı için yazarın bütün entrylerini okudum herhangi bir fikirde herhangi bir sosyolojik yazı göremedim. birbirimizi kandırmayalım isterseniz. ayrıca entelektüel öyle yazılmıyor.

ki @independence'in birkaç entrysinden hatırladığım kadarıyla bence @lazanya'dan farklı düşünmüyor. tek farkı saldırgan değil farklı fikirlere açık. o yüzden kendisine en ufak bir lafım yoktur, olamaz. ama böyle insanları hedef gösteren, dışlayan, hakaret eden, saldırgan bir yazar arkadaşı böyle göklere çıkarmasını tasvip etmiyorum.

@lazanya nickli yazarın örnek birkaç entrysi:

gey kaplumbağa videosundakilere ithafen: "o totoşlar ibneliğe özendirmeye, ibneliği normal birşey miş gibi göstermeye çalışıyorlar. cinsel tercihinizde olan sapıklığınız bizi ilgilendirmez fakat normalleştirmeye çalışmayın dedirten durum."

cenaze marşında tekbir getirilmesin diyenlere cevabı: "gavurlara öneri; cenaze törenlerinde köpek havlama sesleri, eşşek anırma sesleri çalsınlar, osuruk sesleri dinlesinler, müslüman halkın cenaze törenlerine karışmasınlar."

marmarayın raydan çıkışına ithafen: "raydan cikip kimin neresine girdigini anlayamadigim olay."

din olmadığını fark etme eşiği başlığından: "göte pamuk tikanip, mezar çukuruna konulunca, inanmadiginiz o sorgu meleklerine, ardindan cehennem zebanilerine de ayni zirvalari anlatabilirlermi merak ediyorum bu dinsizler."


bütün sözlük bu entryleri yazarın görüşü yüzünden değil saldırgan tavrı yüzünden seri eksiliyor. rica ederim kendisi üslubuna biraz dikkat etsin veya etmeyecekse gereği yapılsın.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol