kimler var

atacamadesert
online uyeler
independence (jedi) [msg] [kim]
tasarimharikasi (5. nesil bilgic) [msg] [kim]
deborah (4. nesil bilgic) [msg] [kim]
orqn (moderator) [msg] [kim]
atacamadesert (5. nesil bilgic) [msg] [kim]
delirtmeyinlanbeni (5. nesil bilgic) [msg] [kim]
ata the wise (5. nesil bilgic) [msg] [kim]
melun (5. nesil bilgic) [msg] [kim]
zotac (5. nesil bilgic) [msg] [kim]


saat 03. 38 itibariyle hangi bilgiçler yarın dünyada ve/veya evlerinde hangi yanlışlıklara sebep olacaklar?

indy evde çalışıyo, kimseye zararı yok. anca annesini kahvaltıya kalkmadı diye kızdırabilir.

tasarimharikasi yarın sağ elle tutulamayan iphone 5 gibi bişi tasarlayacak ve tüm teknoloji dünyasını kendine güldürecek.

deborah yarın film setinde gözlerinin altı mor saçlar karmakarışık bir elinde ayılma sigarası bir elinde kahve gezecek ve muhtemelen başroldeki erkek oyuncu ile arası açılacak.

orqn bu saatten sonra yarın ne entry okuyabilir ne moderatörlük yapabilir. epikuros da senelik izinde galiba. yarın indy kalkana kadar parti yapalım sözlükte a dostlar.

atacamadesert gözleri bilgisayara bakarken böyle sulanmaya devam ederse adını atacamavaha olarak değiştirecek ve yarın araba kullanamadığından işe gidemeyecek. houston we have a problem dendiğinde telefonlara kimse bakamayacak cape canaveral uzay üssünde.

delirtmeyinlanbeni asabiyetin doruklarında gezebilir. üzerinde solunum cihazına bağlı adam, erken doğmuş bebek ve sevişemeyen çift resmi bulunan üç paket cigarayı bitirdikten sonra patrona, ’halil isyan ediyorum ben’ deyip işten istifa edebilir.

ata the wise daha akıllı davranmıştır diye düşünmekteyim, sözlüğe şifresini girmiş ama uyumakta olduğuna dair söylentiler var chat odasında. cam i açık kalmış garibimin afedersin kıçını da örtmemiş yorganla. kötü kötü rüya görmese.

melun, fabrikalarından çoktan beridir yükselmeyen dumanla ve her yöne dağılan dağıtım kamyonlarıyla tüm dünyada beş un paketinde yer alan altın bilet ile beş marifetli ev kızını fabrikasına alacağını duyuracak sanırım yarın. kızlardan hangisine ne hediye vereceğini henüz açıklamış değil.

zotac henüz üç yaşındaki kardeşini uyutmaya çalışırken entry girmeye çalışıyor sözlüğe, ki bu da genç yaşta bir bilgicin bu saatte annesinden nasıl izin alıp da sözlük gibi ne idüğü belirsiz ortamlarda takılabildiğini açıklıyor.


bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol