kemal kılıçdaroğlu

independence
eger bugune kadar izlemi$ oldugu yolu izler, tek konu$tugu konu ba$bakan olursa, iktidara geldigi zaman yapabileceklerini daha detaylandirmazsa, i$i gucu ba$bakan olursa, genel secimlerde bir arpa boyu yol alamayacak. $imdiden soylemi$ olayim.

ya millet senden ba$bakan hakkinda konu$mani beklemiyor, ba$bakani zaten biliyoruz, hele son geli$melerden sonra iyice de ogrendik. buna ragmen yerel secimlerde bile oyunu arttirdi adam. sen bu oylara talip olmalisin, akp tabanina liderleri ile alakali bir ton soz soylemek yerine, liderleri neyi yapamadi da sen yapacaksin onlardan bahsetmelisin.

$ahsen ben sen daha kursuye cikmadan once ne soyleyecegini ne anlatacagini biliyorum. supriz yap bana, ne anlatacagini bildigimi sanayim ama aslinda sen guzel tablolar ciz gozumun onune. memleketin halen icerisinde bulundugu sorunlari soyle, ardindan bunlarin cozumlerinden bahset. birak artik meydanlarda ki$isel sava$ vermekten, unut artik ba$bakani kotulemeyi. o zaten kotu, bunu tekrar tekrar anlatma bize.

bu siyasi du$unce ile hareketle yeni genel secimlerde mukemmel bir altennatif cikmadigi taktirde akp yine tek ba$ina iktidar olacak. soylemi$ olayim.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol