kazım koyuncu

armour
"karadeniz’in daha çok bilinen eğlenceli, en çok bilinen müzikleri, şarkıları, türküleri ortaya çıkarıldı ama çok farklı, çok zengin bir çok türkü mevcut. bunu da cesareti olanlar ortaya çıkarıyor. tabii ki televizyonlarda çok fazla görünmüyor ama geleceğe kalacak olanlar da bunlar. bir sürü türküler var, bir sürü kültürel durumlar var, folklorik öğeler var. bütün bunları tüm dünyaya armağan etmek lazım. karadeniz müziğini temsil eden bir şey asla yapmıyorum. ama modern, bütün bu dünyanın bütün sorunlarını sorumlulukla hisseden, herhangi bir felakette acı duymayı başarabilen, vicdan sahibi bir müzisyen olarak kendi türkülerime de sahip çıkıp hayata onları kazandırmaya çalışıyorum. - kazım koyuncu - "




haluk levent

"hepimizin eksik yönünü tamamlayan bir müzisyen,kendimle gireceğim çelişkileri çabuklaştıran ve kolaylaştıran bir müzisyendi"



feridun düzağaç

"şarkıcı ölse,ölmez şarkısı,
susmaz gülüşü,söylenir şarkısı"



yaşar kurt

"çok değerli müzisyen dostumu bir kez daha saygı ile selamlıyorum"



volkan konak

"duymamak mümkün değilse de erken gitmenin kaderini,biz yine de dinlemeliyiz kazım’ın türküsünü"




fuat saka

"karadenizin hırçın dalgalarının, yeşil dağlarının asi çocuğunu bir gün bir gemi aldı ve sonsuzluğa götürdü. ama yapmak istediği müziği ve dost gülümsemelerini bize bıraktı"



bülent ortaçgil

"kazım’ı ilk kez laz rock grubu zuğaşi berpe’de dinledim. müziği algılayışı,duruşu ve estetiğini çok beğenmiştim. güzel bir yolculuk çok çabuk bitti. üzgünüm..."




şevval sam

"dünyayı değiştirmek için nefes almaya bile ihtiyaç duymayan dost; ya bu hasretlik ne olacak?"



leman sam

"saz benizli, dal incesi, koca yürekli çocuk...dünyadaki tüm alkışlar, şarkılar ve devrimler, sana armağan olsun... görüşmek üzere..."



erkan oğur

"kazım koyuncu’nun varlığı, ruhu, cismi, sanatı, dostluğu, sıcaklığıyla ve arkasından sürüklediği sevenleriyle ve bütün insanlık erdemleriyle, ben kendim olarak dünyanın tüm sömürücülerini ve onların uşaklarını lanetliyorum."



armour
nur içinde yat mekanın cennet olsun denizin çocuğu. degil bir yıl yüz yıl geçse bile unutulmayacak, erken gidişine ağlatacak, güzel insan.



http://img482.imageshack.us/my.php?image=kazimft1.jpg



bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol