kadınların vazgeçemedikleri sac boyatmak tutkuşu

independence
hemen tum kadinlara has bir tutkudur bu. sanirim mevsimseldir. yaz gelince daha acik, sonbahar ve ki$ mevsimlerinde saha koyu renklere boyatir kadinlar saclarini ama neden yaptin bunu desen bilmezler. icgudusel ya$ar onlar cunku. tabiat ananin bukalemun’u evrimle$tirdikleri suretleridir kadinlar bu konuda. illaki renk degi$tirirler. kimisi de solaryum sayesinde sadece sac renklerini degil cilt renklerini de degi$tirerek cilt kanserine dogru yelken acarlar.

tutkudur bu kadinlarda, hem de yuzyillara yayilmi$ bir kadinsi tutku. er ki$iye daha seksi gozukebilmek adina yapilan bu uygulama sayesinde dunyada neredeyse fakir kuafor kalmami$tir, sagolsun kadinlar. bilsek sozluk yerine kuafor salonu acardik ama olmadi i$te zamaninda, bilemedik.

bir bayan arkada$im var, senede 4 kere goru$uruz hadi bilemedin 5 kere. ne zaman gorsem kafanin rengi degi$mi$, sari ye$il pembe turkuaz artik aklina ne renk gelirse. zaten leylak rengini bekliyorum, onu da gorunce gormedigim bir renk kalmayacak sayesinde ve tum ili$kimi koparticam kendisi ile. hayirlisi.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol