istanbul park

ankakusu
neden istanbul? bir kaç sene önce istanbul’a pist yapilmasi kararina oldukça üzülmüs oldugumu ifade etmek isterim. su alirsa iyi olur dedigim bir çok ilimiz vardi. hepsi elendi...

oysa o illerin kalkinmasi azicik bile olsa canlanmasi için istemistim bunu. terör nedeniyle dogu’yu es geçtiler ki bu sebeple kabul, es geçilebilir, amenna. ama karadeniz veya iç anadolu’nun bir iline niye yapilmadi? hatta ben akdeniz ve ege’nin ortalama bir sehrine de yapilmasina raziydim. oralara yapilsa daha iyi olmaz miydi?

diyebilirsinizki oralara yapilsa daha masrafli olurdu falan, filan. olsun kardesim, olsun. yeterki azicik bile olsa oralarin insanlari da gülsün. ne bu ya, devlet her bir seyi koca sehirlere yapiyor? hani o hep örnek aldigimiz avrupa ülkelerindin birini örnek vermem gerekirse; bu ülkedeki uluslararasi motorsporlari yarismalari için hazirlanmis pist ülkenin büyük sehirlerinde degildir. yoksullugun en fazla oldugu kuzeydedir. azicik bile olsa o bölge canlansin diye yapilmistir bu. yoksa onlar da biliyor isin kolayina kaçip önemli ölçüde altyapisi hazir sehirlerde pisti yapmayi.

evet sanirim oldukça geç yazilmis bir entry oldu ama aklima geldi bu husus.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol