independence

atacamadesert
#980326

arada izlediği dizileri, pornolari ve ’dünya yanıyor’ diye telefon edildiğinde ’ya ben şimdi çok muhteşem bir oyunun tam ortasındayım bana ne dünyadan’ diyerek oynadığı oyunlari unutmamalıyız.

ayrıca klimanın kumandasını sürekli oraya buraya sokmaktan dolayı yazın 55 derece sıcakta donarak ölme tehlikesi atlatmasını ve cep telefonu evde çekmediği zaman dünyayı öküzün başı üzerinde duran tepsiden mütevellit, tepsinin tam ortasını da mecidiyeköy zannettiğinden, yana yakıla turkcell müşteri hizmetleriyle tartışmaya girmesinden bıkmış olan turkcell in bir numaralı platinium müşterisi ilan edildiğinden bahsetmeliyiz.

7 yıldır bilgi sözlüğe single parent lık yapmaktan evlenmeye fırsat bulamadığını ve bu sene gerçekten çouğu saydığı sözlüğü okula yazdırmaya gittiği zaman, ilçe milli eğitim müdürlüğünün ilçe jandarma amirliğiyle işbirliği yaparak kendisini ve kucağındaki önlük giydirilmiş laptop u birinci sınıftan çıkarmaya ancak başarılı olduklarının da altını çizmeden geçmeyelim.

sözlüğe yeni başladığınız anda es kaza cinsiyetinizi bağyan olarak işaretlediğiniz andan itibaren pamuk yastıklarla, soğutulmuş bardaklardan ikram edilen şampanyalarla, sözlüğe girmek için beklerken kuyrukta bekledi iseniz ve topuklu ayakkabılarınız ayağınızı ağrıttı ise ayak masajları ile falan karşıladığını söylemeliyiz. yok erkek olduğunuzu beyan etmişseniz sırtını dönüp yattığını pardon gittiğini söylemek de haddimizi aşmak olmaz.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol