ikinci nesil yazarların sözlüğü berbat etmesi

independence
anlamsiz bir $ekilde abartildi bu ba$lik.

-ben katiliyorum hakli.
-ben katilmiyorum.siz once kendinize bakin.
-ben aslinda katiliyorum da katildigimi belli etmek istemiyorum.

bunlar ve benzeri pek cok entrye gereksiz ev sahipligi yapti.oysa anlatilmak istenilen belliydi."lutfen biraz daha ozenin sozluge.".. tum anlam bundan ibaretti.anla$ilamadi bir turlu.kimi sorunlarimiz var sanirim.ya okudugumuzu anlamiyoruz yahut savunma mekanizmamiz du$uncemizden once hareket ediyor.

hepimiz biliyoruz ki "orneklendirmeden soyliyeyim" ikinci nesil bilgi sozluk yazarlari icerisinde enfes yazarlarimiz var ve sozlugun kalitesi acisindan da inanilmaz bir kazanctir kendileri.ve yine hepimiz biliyoruz ki ikinci nesil bilgi sozluk yazarlari arasinda kendisini biraz daha toparlamasi gereken hic de azimsanamayacak sayida yazarimiz var.peki bu durum belirtildigi zaman nicin kabullenilemiyor? nicin "lan haklilar galiba?" $eklinde du$unmek yerine anlamsiz bir savunmaya geciliyor? anlamlandirmak cok guc.

resmi olarak olsun ya da herhangi bir du$unce anlaminda olsun asla bir ayrim yapmam soz konusu degil $u nesil bu nesil diye.ikinci nesil bilgi sozluk yazari $eklinde betimlelememin tek sebebi var.birinci nesil bilgi sozluk yazarlari arasindaki elenmesi gereken hemen herkes elendi ve ortaya gercekten saglam bir yazar kadrosu cikti.bu tur serzeni$lerde bulunanlar da hakli olarak bu arkada$larimiz degiller mi zaten?

tum bu yazilanlarin i$igi altinda soylenmesi ve aslinda anla$ilmasi gereken tek cumle $udur.

"lutfen bilgi sozluk’e gereken ozeni gosterelim."
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol