ihlas armutlu tatil köyü

independence
yakla$ik bir saat oncesine kadar hakkinda zerre fikrim yoktu, ta ki yarin bir sebepten oturu en azindan deniz otobusu iskelesine gitmem gerektigini anlayana kadar. sonrasinda minik bir ara$tirma yaptim burasi ile alakali, akabinde anladim ki tatil köyü degil bildigin islami nazi kampiymi$.

neyse o konuda detaylara girmeyecegim, detaylandirmak istedigim konu esasen farkli bir konu.

17:45 de yenikapidan bu koye gitmek istiyorsaniz ve aklinizda "gorur ak$ama donerim eheheh" gibi bir du$unce varsa yava$. o "eheheh" $eklindeki mizahi gulu$un elinde patlayabilir, patlayacaktir.

yok arkada$im, 17:45 de buraya gittikten sonra donu$un yok istanbula. sike sike kalacaksin en az bir gece.

tamam kalalim da nerede kalalim?

tek ki$i isen "otel konseptinde olmadiklari icin" seni tatil koyunde barindirmiyorlar haci. e o zaman ne yabacagiz deme, armutluya git termal otelde kal. peki guzel ama?

amasi $u;

e orada da yer yok? kaldin mi oyle dimdizlak mal gibi ortada? armutlu tatil koyunden yalova’ya hicbir $ekilde o saatlerde ula$im yok. oradan olmadigi gibi armutlu’dan da yok. taksi tutabilirsin bak ama taksiciler de armutlu yalova arasi 200 lira cekiyorlarmi$ hafiz.

yani yazar bu metinde aslinda demek istemi$ ki, gitme oralara. ne gunu birlik gitmeyi du$un ne de tatil icin. olm evde yaktigin elektrigin parasini bile aliyorlarmi$ senden. harcadigin suyun, kullandigin internetin. havuza giri$ bile paraliymi$ ki zaten havuzlar da haremlik selamlikmi$. gitme yani, yapma bunu.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol