hayatından insan silmek

elma sekeriiii
çok zordur kimilerine göre...

öncelikle görmek istemediginiz gercekler ba$kaları tarafından yüzünüze vurulur, lakin siz duymak istemezsiniz. oysaki mantıgınız size realiteyi ham haliyle sunmaktadır, omuz silkersiniz; seviyorsunuzdur...

sonra ikili ili$kilerde cıkan pürüzler dolayısıyla "acaba?"lar aklınızı alır götürür, siz istemeseniz de. kovmak isteniz de rahat bırakmazlar. nihayetinde arkada$larınız da kafanıza vurmaya ba$lamasıyla iyiden iyiye bu böyle galiba dersiniz... kar$ınızdakine soguk davranmaya ba$larsınız.
- neyin var senin kaç gündür??
+ yok, yok hiç bir $eyim...

lakin aklınız o kadar çok doludur ki, o ki$iye soguk davranmanız cok da garip bir hal almaz bu durumda.

sonra herkesin ikinci bir $ansa ihtiyacı vardır diyerek ona katlanır ve bir $ans daha verirsiniz... kötü kullanırsa eger kafadan silme i$lemi çoktan ba$lamı$tır beyninizde.

kendinize lanet edersiniz, büyük bir üzüntüyle karı$ık acı kaplar benliginizi.
ben istedim o istemedi, hakettigi deger benim verdigim degerle e$ deger degil... hakettigi degeri vermek gerekli diye dü$ünürsünüz.

aramamaya ba$larsınız uzak durursunuz, anlar kar$ıdaki ki$i konu$mak ister, konu$ursunuz yada konu$mazsınız ama sizin için her$ey bitmi$tir artık. ne yapılsa yapılsın içinizdeki acıyı dindirmeye gücü yetmez.
bırakırsınız. gitsindir...

geriye kalan her $ey zaman tarafından hallededilir zaten, o siz istemeseniz de tüm anılarınızı törpüler.

velhasıl, hayatınızdan birini silmek istiyorsanız buna gercekten kararlı ve de yürekli olmanız gereklidir ha bir de ruhunuza iskele kurup sizi ayakta tutan arkada$larınız; zira en büyük agırlık o kararı almaktadır. gerisi çorap sökügü gibi geliyor, ben denedim oldu...
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol