hasan cihat örter

independence
$unu net tespit etmek lazim, kendisi kesinlikle psikolojik bir travma icerisinde, kainat kendi cevresinde donuyor zannediyor. degil aslinda oyle.

bilgi sozluk’te yazilanlari kendine yedirememi$ olacak ki iki gun once sozluge uye olma giri$iminde bulundu hasancihatorter nicki ile, ancak nickinin altina yazdigim sebeplerden oturu de cok ba$arili olamadi. ha bir de $u entry var konu ile alakali;

#966396

burada muaffak olamayinca bana facebook uzerinden ula$ti bir $ekilde ve $oyle bir mesajla$mamiz oldu kendisi ile;

mesajla$manin bir kac oncesi daha var ama onlar bu kadar hararetli degil, bu sebeple onlari es geciyorum;

gelen;
05 ağustos, 17:30
onlarin yaptiği erleştiri değiiiiil....kompleks gideren hakaret..kim onlar beni eleştirecekler kardeşim....zaten sanatçi kendini herkesten çok eleştiren adamdir...tarkanmiyim, ferhat göçermiyim, mangamiyim dumanmiyim ben...hasan cihat örter’im.....

yolladigim;
sayin orter;

hasan cihat orter de olsa, ba$kanan da olsa, mustafa kemal ataturk de olsa, her varlik ele$tirilebilir, ele$tiri her $ey icin gecerlidir bunu unutmamak gerekli. onemli olan ele$tirinin icerisine had a$ici $eyler koymamak, ele$tireyim derken haddini a$ip olayi hakarete vardirmamaktir. hasan cihat orter’in ele$tirilemez olmasi diye bir $ey soz konusu degildir, kaldi ki bireyin kendisini ele$tirilemez olarak gormesi zaten ba$li ba$ina ele$tiri sebebidir.

gelen;
05 ağustos, 19:12
son olarak.: been eleştiriye açik, hakarete kapaliyim..

ve gene son olarak, tekerüren: bu şerefsizlerin yaptiği hakarettir, puştluktur,terbiysizliktir, haddini bilmemezliktir.........eleştiri değil..

onlar buradan kahpece ve küstahça yazarlarsa ben de basarim küfürü kardeşim.

budur.

*bana "sayin" deme, tiltim bu kelimeye, hoca de...binlerce öğrenci yetirştirdim, hak ediyorum bu tabiri. hasan cihat hoca etiktir, uygundur...tşk.

yolladigim;
sayin hasan cihat orter.

size "hoca" $eklinde hitap edebilmem icin oncelikle vasiflarinizi ve hocalik sifatina uygunlugunuzu bilmem icap etmektedir ki ben bu konularda tamamen bilgisizim, sizi tanimiyorum, vasiflarinizi bilmiyorum ancak bunlar elbette benim cehaletim ile alakali $eylerdir muhakkak.

ele$tirilerinde haddini a$an insanlara, ele$tiri ile hakaret arasindaki kavram farkini bilmeyen insanlara "$erefsiz" demek, "pu$t" demek ne yazik ki sizi de farkli bir seviyeye yahut farkli bir sinifa sokmuyor. misal bilgi sozluk’e uyeliginizi ba$arili bir $ekilde tamamlayabilmi$ olsaydiniz ve yazilariniz onay almanizi muteakip denetimsiz bir $ekilde yayinlansaydi, sizi ele$tiren insanlara cevaben yazmi$ oldugunuz tek bir entry de $ahsa yahut belirli bir gruba "$erefsiz, pu$t" gibi kelimeleri de kullanmi$ olsaydiniz dahao dakika siteden uzakla$tirilirdiniz.

$ahsim adina kendisini sanatci ve hoca olarak nitelendiren bir insanin klavyesinden bu ve benzeri argo ve hakaret iceren kelimeleri okumak beni uzdu. umarim bu kelimelerinizi okuyan ve sizi sevenler bu kelimeler sebebi ile uzulmezler.

ho$cakalin.

vs;

travmatik bir vaka kesinlikle.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol