güneydoğu anadolu nun kürdistan yapılması

betterthan
orada hayatini kaybeden sehitlerimize,bacagi kolu kopan gazilerimize yapilacak en buyuk ayip,boyle bir seyin akildan gecmesi bile o insanlara yapilacak en buyuk ayiptir.biz ki bayraklari bayrak yapan ustundeki kandir,toprak ugrunda olen varsa vatandir soylemleriyle buyumus,hasta adam denilen ve su anda ayakta olan bir milletin cocuklariyken bir takim orospu cocuklarinin ekmegine yag surmekte ne ola ki?

ayrica olayin diger yonunden bakacak olursak,oradaki halk ne kadar istiyor orada bir kurt devleti kurulmasini?ayrilmayi ne kadar istiyor,nekadar destekliyor,oncelikle bolgenin bu tip konularina bakip ondan sonra bu tip onermeler yapilmalidir.

turkiye etnik koken zinciri genis olan bir ulkedir,lazi cerkezi ermenisi kurdu turku hepsinden bir tutam bulunur ve yasar bu topraklarda,olaya bu acidan bakacak olursak da bu sefer diger bolgelerde olusacak isyanlarin geleceginide ayni sekilde dusunmek gerekir.

sonuc itibariyle bu belanin bitirilmesi ne toprak vermeyle ne toprak almayla olusabilecek bir hadisedir,evet savas yapilacaksa yapilmalidir ancak bu savas toprak savasi degil teror savasi olmalidir.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol