greyfurt

independence
ben diyeyim 1 sen de 3 senedir sozle$iriz kendisi ile, ha bugun goru$elim, ha haftaya goru$elim, ha dun goru$seydik ne iyi olurdu tadinda, lakin kismet uc dort gun oncesineymi$.

vay arkada$, bu ya$ima geldim, nice "ben icerim arkada$" diyenle icip icki ortasinda soytariliklarini izledim, gun oldu bizzatihi kendim soytari oldum ama bu adam kadar icmeyi bilip ictigiyle kalkmayi da bilen adam cok nadir gordum nadir duydum. hani bilen bilir, alkol konusunda "benim" diyen adamin uzerine iki "benim" diyen adam daha oturtur, topunu kar$imda kullum edip oyle yollarim evlerine, greyfurt ile ilk goru$memde de olacagin bu oldugunu sandim zira cok efendi tipli birisi, hic oyle alkolle alakali fikir verecek bir simasi yok ki ne bileyim ben. hatta yanina gitmeden once ayni kafaya carcabuk ula$abilmek icin arabada da(ben kullanmiyordum) iki $i$e birayi alelacele tukettim oyle vardim yanina.

adam benden pis cikti lan?

insan votka portakalim yanina bira katik eder mi ya, nerede gorulmu$? seneler once bir arkada$imizin gazi ile iki yudum jack daniels’in yaninda bir $i$e efes pilsen icerek iki kasa efes pilseni 4 saatlik bir surede 5 ki$i tuketmi$ligimiz var ama orasi evdi hani, icsek sicsak bizi bizden ba$ka goren yoktu nihayetinde. bir suru biranin pe$isira bir de vokta portakallara dadanip yaninda cerez namina bira icildigini de bu adamdan bildim ogrendim ben, cok ya$asin.

diyecegim o ki her ortamda korkusuzca icilir bu adamla. bir de sesini duyabilmek icin kulagimi nefes borusuna dayamak zorunda kalmayaydim negzel olacakti.

adam gibi adam cikti sagolsun.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol