gazi üniversitesi

elma sekeriiii
(bkz: karayolu taşımacılık faaliyetleri mesleki yeterlilik inceleme değerlendirme ve geliştirme merkezi)


lanet olsun bu 50 karaktere diyerek konuyu burada anlatmak elzem hale geldi.

kısaca anlatmak gerekirse bu üniversitenin çatısı altında bulunan yukarıda bahsi geçen merkez, ankara yıldız’da konumlanmış olup b1, c2, d1, l1, l2, m2, m3, n2, p2, r1, r2 ve t1 türü yetki belgesi kapsamında faaliyette bulunanlar, gösterecekleri faaliyet alanlarına uygun en az bir adet üst düzey yönetici (üdy türü mesleki yeterlilik belgesi) ve bir adet orta düzey yönetici (ody türü mesleki yeterlilik belgesi) belgesine sahip kişileri;
a1, a2, a3, b2, c3, d2, f1, f2, g1, g2, g3, g4, h2, h1, k3, m1, n1, p1, t2 ve t3 türü yetki belgesi kapsamında faaliyette bulunanlar, gösterecekleri faaliyet alanlarına uygun en az bir adet orta düzey yönetici (ody türü mesleki yeterlilik belgesi ) belgesine sahip kişileri sınavlarla ölçümleyerek mesleki yeterliliğe sahip iseler gerekli belgeleri düzenleme görevindedir.


ha ne olur, sınava girersiniz, eğer başarılı olursanız bir takım belgeler sizden talep edilir. onları toplar gönderir; mesleki yeterlilik belgenizi teslim alırsınız. misal renault kangoo gibi bir arabanız varsa, bu ticari araç sınıfına girer. bu nedenden ötürü bu belgeyi almanız olmazsa olmazdır.
ama süreç bu derece basit değildir tabi.



ya arkadaş, devlet dairesi gibi çalışan bu yerde 1 tane adam yok ki telefonlara baksın! bu işlerle ilgilenen herife sabah ulaşabiliyorsan öğle üzeri ulaşamıyorsun; çünkü telefona bakan bir allahın kulu yok!
nasıl bir sistemdir bu ya? eskaza telefona çıkan birini bulduğunuzda, böyle bıkkın sünepe bir ses tonuyla karşılaşır; bir de üstüne üstlük terslenirsiniz bu kişi tarafından. hiç bir zarureti yokmuş gibidir ama?
sen o telefonu açmak zorundasın be kardeşim, adam gibi konuşmak da zorundasın! benim soruma da cevap vermek zorundasın!
istemiyorsan sokakta gezinen milyonlarca üniversiteli genç var,bırak. al kapının kolu da sapı da orada monte et kendine!
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol