gay

herkonudafikrimvar
erkeklere karşı cinsel dürtü duyan erkek. bu dürtüyü engellemek mümkün değildir. hormon tedavisi yöntemi dürtüyü bitirmez, sadece geçici olarak dürtüyü baskılar. (askerde cinsel dürtüleri törpülemek için şap yedirilmesi gibi). fazla dua etmek, tövbe etmek, düşünmemeye çalışmak, muska yaptırmak vs gibi saçma sapan yöntemlerde gay kişinin dürtüsünü asla yok edemez. bu nedenle gay olmak insanın elinde olmayan, bir dürtüdür. toplumsal cahiliyet, gayleri sapık olarak algıladığı için gay'ler çoğunlukla bu durumu gizli yaşamak zorunda kalmaktadırlar. ayrıca sürekli hor görüldükleri için toplumda yer edinmek adına sürekli mutlu ve esprili olmak zorunda hissetmektedirler. sırf gay oldukları anlaşılmasın diye evlenip zoraki şekilde yaşayıp giden binlerce gizli gay bulunmaktadır.
gay'liğin başlangıcı çeşitleri
1- doğuştan gelen gay'lik : doğuştan gay insandır. kendinin bildi bileli erkeklerden hoşlanmaktadır.
2- sonrada oluşan gay'lik : çok küçük yaşlarda geçirdiği tecavüz veya herhangi bir travma sonrası ergenliğe girerken gayliğe geçiş yapmış kişi.

her 2 durumda da gaylik insanın iradesi dışında, buluğ çağından önce oluştuğu için gay insan asla sapıklıkla suçlanmamalı, toplumda eşit insan muamelesi görmelidir.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol