faten

biber
karşısındaki insanları tanımadan yargılamak konusunda oldukça başarılı yazardır.
ki bu da aslında kendi iç huzurunu sağlayamamaktan kaynaklanmaktadır ve bu dışavurum başkalarına saldırmakla gerçekleşmemektedir.
ancak bilmelidir ki bazı insanların sınırları vardır ve bu sınırlar asla aşılmamalıdır değil ki karşındaki kişi sana bu şansı vermemiş bir iki radyo muhabbetinde de sadece istediğin şarkiları çalmıştır.

başka biriyle olan ve kesinlikle dostça kalacak bir ilişkiyi irdelemek ya da ayar vermek kendisinin ilişki anlayışını açıkça ortaya koymuştur.kendi ilişkileri o şekilde yaşıyor olabilir, fakat başka insanlar kendisi kadar yüzeysel değildir ilişkileri bu kadar basite indirgenemez.
kimin hakkında nasıl yorum yapılacağı kararına varırken iyi düşünmeli ve ucu farklı yerlere gidecek cümleler kurmaktan kaçınmalıdır insaoğlu.

ancak bazı yetiler zamanla ortaya çıkacaktır.ve bu yazarın çok fazla zamana yaşamaya ihtiyacı vardır.

edit:bu konu 3.sahısların yorumuna açık değildir.eleştireldir ancak mümkünse iki kişinin usulunce halletmelerine izin verilmelidir.

edit 2:yanlıs anlasilmalar hepimiz içindir sanıyorum kendi adıma özür dilerim ancak dediğim gibi bazı adımlar dikkatli atılmalıdır.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol